Elektricien Leiden

Elektricien Leiden

Op zoek naar een betrouwbare elektricien in Leiden?

Elektricien Leiden? U heeft ons gevonden! Al jaren zijn wij bij zowel vaste als nieuwe klanten een toonaangevend gezicht op het gebied van elektrotechniek. Door onze kennis en ons uitgebreide team elektriciens in Leiden staan wij goed bekend in de regio van Leiden.
Als u dus op zoek bent naar een bedrijf wat voor u een elektrotechnische installatie aan kan leggen of onderhouden bij zowel bestaande bouw als nieuwbouw in regio Leiden dan helpen wij u graag. Wij verzorgen elektrische installatie in en om Leiden voor particulieren, bedrijven en overheden. Door de omvang van ons team kunnen wij altijd snel een elektromonteur inzetten of een project opstarten voor uw technische/elektronische installatie. 
U kunt ons ook goed inzetten voor bijvoorbeeld een krachtstroom installatie in regio Leiden, installeren en onderhouden van een alarminstallatie regio Leiden of de installatie en/of het onderhoud van een data/telecom installatie, uiteraard ook in regio Leiden en desgewenst daarbuiten. Ons team van ervaren specialisten staat voor u klaar en heeft een antwoord op al uw vragen over elektriciteit en het gebruik of elektriciteitssystemen in en om uw huis of pand. 

Alarminstallatie door elektricien Leiden?

Ook op het gebied van alarminstallaties in regio Leiden kunt u ons inschakelen. Wij verzorgen geheel nieuwe systemen of kunnen (delen van) uw oude systeem vervangen en onderhouden. U kunt dankzij onze service met een gerust hart de deur uit want wij helpen u graag door ervoor te zorgen dat uw alarminstallatie prima werkt. 

Voor de aanleg van nieuwe alarmsystemen werken wij met gespecialiseerde monteurs die u alles uit kunnen leggen wat u wil weten over alarminstallaties en alles wat erbij komt kijken. Ook kunt u ons goed bereiken voor ondersteuning bij het gebruik van uw alarminstallatie. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde systemen die uw huis zo inbraak-proef mogelijk maken. Heeft u een vraag of bent u benieuwd naar de prijzen? Bel of stuur ons een mailtje en wij kunnen u alles vertellen wat u wil weten over alarmsystemen. 

 

Data installatie bij elektricien Leiden

De cloud, data, servers, statische computers.. U heeft er vast al eens van gehoord en misschien maakt u er zelf ook al gebruik van. Wist u dat het gebruik van een data/telecomsysteem in uw bedrijf een goede uitkomst kan bieden als het gaat om snelheid, kosten besparen en veiligheid? 

Snelheid: Uw eigen datasysteem aanleggen of aan laten leggen zorgt ervoor dat al uw belangrijke bestanden binnen handbereik zijn en toegankelijk zijn voor iedereen die u daar toestemming voor geeft. Dit kan bijvoorbeeld het samenwerken aan een designproject bevorderen maar kan ook erg handig zijn op bijvoorbeeld schoolgebouwen waar vaak ook intranet aanwezig is. Omdat alles binnen handbereik is in het eigen netwerk bent u altijd snel bij de gewenste bestanden of programma’s.

 

Kosten besparen: Misschien heeft u er al wel eens over gedacht om extern opslagruimte te huren voor uw (belangrijke) bestanden, dit lijkt vaak aantrekkelijk en dat kan het ook voor korte termijn zijn. Voordeliger, veiliger en sneller is het als u uw bestanden in eigen beheer heeft. Hierbij betaalt u eenmalig de kosten voor de installatie en het aansluiten ervan, vervolgens zal u af en toe een relatief klein bedrag moeten spenderen aan het onderhoud van uw installatie maar u betaalt geen maandelijkse, hoge abonnementskosten voor opslagruimte in een ander bedrijf. Dit is te vergelijken met het bezitten van een eigen garage of het maandelijks huren van een opslagruimte ter grootte van een garage. 

Veiligheid: Wat is er veiliger dan uw bestanden in eigen beheer hebben? Juist, niets! Wij zouden er persoonlijk ook niet voor kiezen om onze belangrijke documenten, programma’s en bestanden onder te brengen bij een derde partij die in 9 van de 10 gevallen haar ruimte ook weer huurt van een andere partij. Heeft u er wel eens aan gedacht wat er zou gebeuren als het internet het een dag niet zou doen? Daarom adviseren wij onze klanten die gebruik maken van een middelgroot tot groot bedrijfsnetwerk om ook een eigen databank aan te laten leggen. Zo staan de computers met al uw belangrijke bestanden gewoon veilig in uw eigen pand en bent u niet afhankelijk van allerlei gekoppelde online verbindingen om bij uw bestanden te kunnen komen. 

Hebben wij u kunnen overtuigen om eens te overwegen een eigen data- en/of telecominstallatie aan te schaffen? Laat u verbazen door onze service en kennis, we komen graag met u in contact voor het installeren van een database of telecominstallatie in regio Leiden of op andere locaties. Wij werken met een team gespecialiseerde monteurs die u van alle informatie kunnen voorzien. 

elektricien leiden, data installatie leiden, elektricien voorschoten, elektricien leiderdorp, elektricien wassenaar, electricien leiden, electricien voorschoten

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Adres:
Zoeterwoudseweg 21b
Postcode:
2321 GM Leiden

Contactgegevens

Email:
info@ampere-bv.nl
Telefoon:
Tel. 071-5725186

Copyright © 2017 - Ampere B.V. - Alle rechten voorbehouden